Internetové zoznamovanie - kurz zvádzania cez net



Niet pochýb, že zoznamovanie cez internet je čoraz rozšírenejšie. Čo však ľudí láka na tejto forme komunikácie? Naozaj sme už takí leniví, že sa nám nechce ísť von, a nových ľudí radšej spoznávame v pohodlí domova za počítačom ? Alebo je za tým niečo úplne iné ? Pozrime sa na výhody, ktoré zoznamovanie cez internet poskytuje:

Šanca pre nesmelých
Objekt záujmu sa približuje k vám, vy v hlave rozvíjate dokonalý scenár bezchybného oslovenia, a zrazu – bác! Červené líca, spotené ruky, roztrasený hlas a pohľad upretý do zeme naozaj neurobia dobrý dojem. Poznáte ten pocit, keď vám na um príde vtipná odpoveď, no už je neskoro ? Keď na chvíľu počas rozhovoru zavládne ticho, a vy v strese vypustíte prvú hlúposť, čo vám napadne ? Takéto situácie pri internetovom zoznamovaní odpadajú. Nervozita robí svoje, a žiaľ, nie každý ju dokáže potlačiť. Počítač nám robí oporu pri týchto prvých, neistých krôčikoch, a dáva nám šancu ukázať svoje pravé ja - nie to vystrašené.
podobnosť sa priťahuje
Žijete obklopený chlapmi, ktorí sú posadnutí futbalom, no vy by ste si radšej vypočula niečo o ženskom svete Viac ako chodenie po diskotékach vás zaujíma čítanie knižiek ? Alebo nie ste žiadny domased a túžite skutočne po niekom, kto s vami bude vymetať rockové koncerty ? Žiaden problém, v internetových zoznamkách už podľa vyplneného profilu môžete zistiť, či máte s dotyčným spoločné záujmy, a či sa s ňou oplatí nadviazať kontakt. Samozrejme, môže to fungovať aj opačne – veď nie nadarmo sa hovorí, že protiklady sa priťahujú.
Svet je malý
Na internete nie ste limitovaná „ponukou“ vášho mesta či dediny. Vaša nová partnerka či milenka sa môže skrývať vo vedľajšom meste, alebo aj o dva okresy ďalej. Čo na tom, že je medzi vami celá republika ? Veď láska a chuť po milostnom dobrodružstve hory prenáša.
Nechceš, nechaj tak
Je logické, že si človek nesadne so všetkými. Na internete to vďaka množstvu ľudí platí aj trojnásobne. Nesmierne vás nudí jeho rozprávanie o obrovských psoch, ktoré chová, a predstavujete si, ako by vás asi tie potvory desili ? Píšete si dve minúty a vo vašej pošte sa začínajú zjavovať slizké správy a narážky, ktoré vám nie sú po chuti ? Nie je nič jednoduchšie, ako rozhovor ukončiť. Bez scén a trápnych pohľadov, ktoré by ste museli zažívať, ak by sa vám niečo podobné stalo pri bare...
Domov, sladký domov
Je to jasné - istota a bezpečie domova je super vec. Môžte pracovať so zmenenou identitou, mať to rozohrané na všetky možné strany - je len naozaj na vás samotných - ako celú HRU na internetových zoznamkách budete brať. Cvičenie robí majstra - prečo si teda nedopriať pár vydarených eskalácii na ženy všetkých tvarov a chuti .-) Testujte podľa Vašich možností - hranice sú len a len vo výške vášho časového a aenergického vkladu. Na internete si môžte dovoliť mnoho. Pamätajte ale - že je to len prvý level. Bez reálneho stretnutia - nebude žiadne rande, ani SEX .-)