Poviedka:  Ranná masáž

    Cŕŕŕŕn... každodenné ranné vstávanie s príjemnou zvučkou môjho budíka. Vždy si ho nastavím aj dve hodiny dopredu. Milujem totižto keď si môžem dopriať rannú sprchu. Príjemné ranné ochladenie a namočenie celého tela. Ešte radšej mám keď si dá so mnou sprchu aj môj priateľ, to sa však stáva málokedy. Aj napriek tomu, ja som si tento ranný rituál zamilovala. Pol hodina v sprche... ranná káva... raňajky... a sex... to všetko by malo ideálne ráno obsahovať. Teda aspoň podľa mňa...

    Len v uteráčiku som behala po spálni, zo snahou nájsť niečo vhodné na oblečenie. Krátky uterák pri nepatrnom predklone odhalil môjmu prebúdzajúcemu priateľovi milé prekvapenie. Z postele sa na mňa usmieval a díval sa na môj odhalený zadoček. „Krásne prebudenie, žeby boli k rannému menu aj erotické služby ?“ podotkol s potmehúckym úsmevom. Nadvihla som sa a pozrela sa na neho. Prstom naznačil, aby som si opäť ľahla na posteľ. Neváhala som ani sekundu. Mala som dosť času. Šupla som sa vedľa neho a uterák odhodila na zem. Pozeral sa na moje krásne, voňavé telo a mne nedalo nevšimnúť si ako sa začínala nadvihovať perina... stále rástla... rástla... Jeho pýcha sa vzpriamene na mňa usmievala spod paplóna. Dotkla som sa ho rukou a cítila ako v ňou pumpuje krv. Ako sa plní rozkošou a ako túži po sexe. Ani moja vagína nezaostávala a poriadne sa premazala. Prsia som mala stuhnuté a bradavky stáli v pozore. Na tele mi prebehli zimomriavky, ktoré značili, že som už nažhavená na rannú milostnú aféru. Perami sa dotkol mojich pier a jazykom si vyhľadal ten môj. Ja som mu rukou stále hýbala po penise, ktorý bol stoporený a pripravený zasunúť do mojej vagíny. „Ách... pokračuj...chcem ťa...“ aj takéto zvuky sa vtedy ozývali z našej spálni.


     Pri každom sexe, sme museli všetko komentovať, či už rýchlosť, vzrušenie, alebo len tak bezdôvodne vykrikovať naše mená. Rajcovalo nás to a vždy nás to dostalo do totálnej eufórie. Rukou konečne zablúdil k mojej už navlhčenej mušličke, ktoré čakala na to, kedy sa konečne vyplní to prázdne miesto v nej. Pri prieniku prvého prsta dnu, som bola nútená zavrieť oči a nechať sa unášať silou sexu. Čím viac svoj pohyb zintenzívňoval, tým viac sa blížil môj orgazmus. Prsty vytiahol a prestal, vedel presne kedy je dosť a kedy je najvyšší čas dať do mňa penis. Vysadla som na neho a vložila ho dnu. Lakťami som sa oprela vedľa jeho ramien a zadkom pružne začala hýbať hore-dole... takto to mal vždy najradšej. Páčil sa mu pohľad na moje dve skackajúce polky. Pár krát ma po nich plesol. Červené otlačka na zadočku nemohli chýbať po žiadnom sexe. Tak isto aj škrabance na jeho chrbte... čím intenzívnejšie boli, tým sme si milovanie viac užili. Ľahla som si na chrbát a on sa prisal na moje prsia. Penis zasunul dnu a rukami ich masíroval. Bradavky sa nestíhali sťahovať... potom zase napuchli... a zase sa stiahli. Penis mal vo mne celý, ale stále prirážal tvrdšie... myslela som že chce ísť hlbšie, aj keď už nebolo kam. Jasne mi prikázal, aby som sa dala na kolená. Bola jeho druhá najobľúbenejšia poloha. Poslušne som poslúchla a vypučila svoje polky. Jemne ich roztiahol a penis nenásytne strčil do vagíny.     


    Vyzeralo to ako drsná scéna s porno filmu. Búchal mi po zadku silnejšie a silnejšie... tempo zrýchľovať... vzdychy boli hlasnejšie a hlasnejšie... všade sa ozývali naše výkriky. Opäť som si ľahla na chrbát a on ho dal dnu. Teraz však začal jemne. Potrebovali sme uvoľniť tempo. Začala sa chvíľa romantiky, venoval mi niekoľko krásnych bozkov, hladkal moje prsia a teplým dychom mi láskal krk. To všetko som tak milovala. Jemným gestom mi naznačil, že o chvíľu sa blíži jeho vrchol. Vedela som, že teraz sa blíži chvíľa, kedy sa mám urobiť. Vo všetkom sme boli zohratý. Plne som sa sústredila na jeho pohyby a penis, ktorý bol vo mne. Telo sa mi triaslo a vzrušenie rástlo. Hlasne som zakričala a orgazmus sa dostavil, on však neprestával... orgazmus sa stupňoval vďaka jeho stále rýchlejšiemu tempu. Jeho dych sa zvyšoval a ja som vedela, že aj jeho orgazmus je už naozaj blízko. Pár krát ho do mňa ešte vrazil a kýval na znak. Vytiahol penis a ja som ho celý uchopila do ruky. Začala som vykonávať intenzívny pohyb a nohy roztiahla na maximum. Prsia mi stačil a zavrel oči. Stačilo pár pohybov a vystrekol. Kvapôčky lásky sa dostali na celé moje nahé telo. Neuveriteľná sila akou vystrekol.


     Z láskou a jemným úškrnom sa pozrel na moje obstriekané brucho a prsia. Pár spermií si to dokonca napochodovalo do mojich vlasov. „Myslím, že sprchu si dáme ešte raz spolu,“ zachechotal sa. „Nesmej sa, aby si to nemusel so mňa vylízať,“ vyplazila som jazyk. Jemne sa uškrnul na znak nechuti. Zvalil sa vedľa mňa a chvíľu sme ležali spolu v objatí. Takéto prebudenie je pre mňa to najkrajšie.